Τηλ.::
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

είμαστε ένα εργοστάσιο των κεραμιδιών σε Foshan Κίνα.

Ειδικευόμαστε στα κεραμίδια υπογείων για περισσότερο από 10 έτη.

Παρέχουμε επίσης άλλα είδη κεραμιδιών, όπως τα κεραμικά κεραμίδια τοίχων, κεραμικά κεραμίδια πατωμάτων, κεραμίδια μωσαϊκών, κεραμίδια πατωμάτων πορσελάνης, το ξύλο φάνηκε κεραμίδια.

Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα των κεραμιδιών, παρακαλώ απευθυνθείτε με μας.

 

Αρχική Σελίδα

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Κίνα Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

Η κεραμική Foshan JLA είναι επαγγελματικός κατασκευαστής για να παραγάγει τα κεραμίδια τοίχων και τα κεραμίδια πατωμάτων με τα διάφορα μεγέθη και τα χρώματα. Έχουμε 2 εργοστάσια που παράγουν χωριστά τα κεραμίδια πατωμάτων και τα κεραμίδια τοίχων, η μηνιαία ικανότητά μας είναι 1, 000, 000m2 για τα κεραμίδια πατωμάτων και 200, 000m2 για τα κεραμίδια τοίχων. Το εργοστάσιο κεραμιδιών γραφείων μας και τοίχων βρίσκεται σε Foshan Κίνα, που είναι πολύ διάσημο για την παραγωγή κεραμιδιών, κοντά σε Guangzhou και το λιμένα Shenzhen, διοικητικές μέριμνες είναι πολύ προηγμένο. Είναι πολύ κατάλληλο για την τακτοποίηση της αποστολής, εξασφαλίζοντας παραδοθε'ντα αγαθά εγκαίρως.

Έχουμε σχεδόν 10 έτη εμπειρίας παραγωγής, με την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και το τέλειο σύστημα εγγύησης, γύρω από 80% της ικανότητάς μας έχει πωλήσει για να εμπορευτεί στο εξωτερικό. Κολλάμε στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, της υπηρεσίας πρώτα, της συνεχών βελτίωσης και της καινοτομίας για να καλύψουμε την απαίτηση πελατών “μηάς ατέλειας, μηές καταγγελίες” ως ποιοτικό στόχο μας».

 

Υποσχέσεις κεραμικής Foshan JLA: Καλύτερη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και άριστη υπηρεσία. Καλωσορίστε στην κεραμική JLA!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : JLA

Αριθμός Υπαλλήλων : >200

Ετήσιες πωλήσεις : 7000000-15000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Ενισχυμένοι το 2012, είμαστε στην παραγωγή του κεραμιδιού για σχεδόν 10 έτη. 

υπηρεσία της εταιρίας

Αφιερώνουμε την ομάδα σχεδίου μας, για να προσφέρουμε τις διαφορετικές ιδέες για τους πελάτες μας, που βοηθούν τους πελάτες μας για να πάρουμε την ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού τους. 

Όπως ξέρετε, είμαστε ειδικευμένοι στην εφεύρεση του μεμονωμένου κεραμιδιού. Δεχόμαστε το cOem και το ODM.  Και αντίθετα από άλλα εργοστάσια, ο χρόνος παραγωγής μας για προσαρμοσμένο oder είναι μέσα σε 1 μήνα. 

Κρατάμε μια μεγάλη αποθήκη εμπορευμάτων που μπορεί να κρατήσει περισσότερα από 550.000 sqms εν τω μεταξύ. Η χρονική ανοχή για τα στοιχεία αποθεμάτων είναι ακριβώς 1-5days. 

Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς έχει το συνεργασία-σκάφος μακρύς-στερνών με 5 ναυτιλιακές εταιρίες, πήραμε περισσότερο από τα αγαθά 95% εγκαίρως στους πελάτες μας. 

Μερικοί νέοι πελάτες ανησυχούν εάν το φορτίο είναι όλα έτοιμο σύμφωνα με τα requiments τους. Για να μην αφήσουν καμία ανησυχία στους πελάτες μας, οι πελάτες μας μπορούν να στείλουν κάποιο για να ελέγξουν τα αγαθά στα αγαθά φόρτωσης αποθηκών εμπορευμάτων μας και ρολογιών. 

Η επιστροφή ποσού θα διαβιβαστεί εάν το quanlity δεν είναι ίδιο όπως απαιτείται. 

Ομάδα επιχείρησης

Το τμήμα παραγωγής περιλαμβάνει την Ε&Α, εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής, QD. Είναι αρμόδιοι για ολόκληρη τη διαδικασία της παραγωγής, και την εγγύηση που παίρνουμε τα αποδεκτά προϊόντα.

Το τμήμα σχεδίου συντηρείται για τους πελάτες μας, την ιδέα σχεδίου προσφοράς των προϊόντων μας και τη γραφική παράσταση σκηνής για τους μεταπωλώντας πελάτες μας. 

Το οικονομικό τμήμα είναι αρμόδιο η πληρωμή και η επιστροφή. 

Το τμήμα πωλήσεων είναι αυτό για να έρθει σε επαφή με τους πελάτες μας, ισότιμους με τους πελάτες και την επιχείρηση. Εξασφαλίστε την ομαλή πρόοδο της διαταγής.

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Φραγμός 10, χτίζοντας Δ, ανατολική περιοχή, κεραμική βάση έδρας της Κίνας, Νο 68, δυτικός δρόμος Jihua, πόλη Nanzhuang, περιοχή Chancheng, Foshan, Guangdong, Κίνα
Τηλ.::86-757-85335236
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Κεραμικά κεραμίδια τοίχων προμηθευτής. © 2019 - 2021 ceramic-walltiles.com. All Rights Reserved.